Zij die voetbal voor MAF steunen, Bedankt!

Sta jij al tussen onze sponsoren?

Wat de sponsoractie inhoud kunt u vinden op de vorige pagina. We hebben ook een aantal aantrekkelijke sponsorpakketten samengesteld, ook deze zijn terug te vinden op de vorige pagina.

Sponsors

Sponsors komen hier te staan met een naamsvermelding. Cerfix Constructies en Zeeuws Zakelijk zijn initiatiefnemer voor de sponsoractie van het project ‘MAF-Joop/Rianda van Weele’. Joop is bij de MAF (Mission Aviation Fellowship) aan de slag gegaan als piloot in afgelegen gebieden. Joop en Rianda zijn afhankelijk van giften.

Advertenties

Waarom zijn deze sponsorszo belangrijk voor ons?

Cerfix Constructies en Zeeuws Zakelijk zijn initiatiefnemer voor de sponsoractie van het project ‘MAF-Joop/Rianda van Weele’. Joop is bij de MAF (Mission Aviation Fellowship) aan de slag gegaan als piloot in afgelegen gebieden. Joop en Rianda zijn afhankelijk van giften.

In 2017 en 2018 hebben we een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd voor MAF-Fam. Van Weele. Dit was een enorm succes met 24 deelnemende teams en een netto opbrengst van ruim €6000,-

Op verzoek van veel sponsoren, deelnemers en betrokkenen kregen we de vraag om dit toernooi jaarlijks terug te laten keren. Gezien deze positieve reacties hebben we besloten hieraan gevolg te geven en is er ook een wisselbeker in het leven geroepen.