Ben jij al sportief actief?Aanmelden kan hier!

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Houd er rekening mee dat wij maximaal 24 plaatsen beschikbaar hebben binnen ons speelschema. Hierbij geld dan ook vol is vol. Minimale leeftijd is 16 jaar en de inschrijving kost € 12,50 per persoon. Een team moet minimaal uit 6 personen bestaan.

  Zaalvoetbal voor MAF

  Zaalvoetbalteam de Buffelaars organiseert jaarlijks een zaalvoetbaltoernooi voor hun (oud)teamgenoot Joop.

  Locatie: Omnium in Goes.
  Datum: 8 juni 2019.
  Starttijd: 18 uur.

  Contact opnemen

  Word ook sponsor

  Bedrijven worden van harte uitgenodigd om dit toernooi te sponsoren, zij kunnen dan rekenen op een mooie advertentie en media-aandacht.

  Wilt u ook meedoen?

  Aanmelden sponsors
  Partners

  Bekijk de foto's van afgelopen jaren

  Om een indruk te krijgen van het toernooi van afgelopen jaar kunt u via de button het fotoalbum van afgelopen jaar bekijken. Hier ziet u een kleine impressie van ons toernooi terug.

  Bekijk ons album

  Weet wanneer je speelt

  Op verzoek van veel sponsoren, deelnemers en betrokkenen kregen we de vraag om dit toernooi jaarlijks terug te laten keren. Gezien deze positieve reacties hebben we besloten hieraan gevolg te geven en is er ook een wisselbeker in het leven geroepen. U kunt de speelschema’s hier terug vinden.

  Dit zijn de mensen waar we het voor doen

  Wij zijn Joop en Rianda van Weele uit Krabbendijke. We hebben 3 jongens: Joas (‘13), Tom (‘14) en Koen (‘18).

  In augustus 2016 zijn we geselecteerd door Mission Avation Fellowship (MAF) Nederland als pilotenechtpaar en zijn we begonnen met de opleiding tot piloot en de voorbereidingen voor uitzending.

  Joop is eerder werkzaam geweest voor een vliegtuigonderhoudsbedrijf en Rianda heeft als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt. Samen willen we onze gaven en talenten inzetten in Gods koninkrijk.

  Vanaf februari 2019 wonen wij in Suriname waar wij voor MAF werken.